Fri frakt vid 1500:- i Sverige / 3-5 dagars Leveranstid

Skäggborste Beard Brush Big - Mr. Bear Family

  • 359.00 SEK

Mr Bear Family Beard BrushBorsthandtaget är gjort av 100% olivträ, och själva borsten är av vildsvins borst.Vildsvins borst är optimalt för daglig skäggvård, bo

I lager.
Dela
Lagersaldo: 6
Leverantör: MR.BEAR FAMILY

Mr Bear Family Beard Brush

Borsthandtaget är gjort av 100% olivträ, och själva borsten är av vildsvins borst.

Vildsvins borst är optimalt för daglig skäggvård, borsten hjälper till att fördela de naturliga oljor/produkter som finns i skägget. Regelbunden borstning vitaliserar huden under skägget och motverkar ett torrt skägg. Vildsvin borst lyfter bort damm, smuts och partiklar och lämnar ett jämnt, friskt, glänsande och vitalt skägg.


Den perfekta borsten, för den skäggiga mannen!

(psst, den funkar även bra för håret på huvudet också)


Material: Vaxat olivträ, Vildsvins borst


Mått: B 3,5 cm, L 22 cm, H 3,5


Rengöring:

Ta bort hår, smuts och damm från borsten för hand och/eller genom att använda en kam. Fyll en skål med varmt vatten och tillsätt några droppar milt schampo/tvål. Doppa borsten nedåt i vattnet och snurra runt. Undvik att placera borstplattan av borsten direkt i vattnet så att den inte ligger i blöt. Skölj därefter borsten rikligt med ljummet vatten. Låt borsten sedan torka naturligt upp och ned på papper/handduk. Regelbunden rengöring av borsten bidrar till att hålla håret renare, mer glänsande och borsten kommer att hålla längre.

Lagersaldo:  6