Fri frakt vid 1500:- i Sverige / 3-5 dagars Leveranstid

Skäggborste Beard Brush Travel Size - Mr. Bear Family

  • 199.00 SEK

Mr Bear Family Beard Brush Travel SizeBorsthandtaget är gjort av 100% päronträ och borsten är tillverkad av vildsvins borst.Vildsvins borst är optimalt för dagl

I lager.
Dela
Lagersaldo: 7
Leverantör: MR.BEAR FAMILY

Mr Bear Family Beard Brush Travel Size
Borsthandtaget är gjort av 100% päronträ och borsten är tillverkad av vildsvins borst.
Vildsvins borst är optimalt för daglig skäggvård, borsten hjälper till att fördela de naturliga oljor/produkter som finns i skägget. Regelbunden borstning vitaliserar huden under skägget och motverkar ett torrt skägg. Används med fördel tillsammans med Mr Bear Beard Brew. Vildsvin borst  lyfter även bort damm, smuts och partiklar och lämnar ett jämnt, friskt, glänsande och vitalt skägg.

En mindre borste som man lätt kan ta med sig på sina skäggiga strövtåg.

Den perfekta borsten, för den skäggiga mannen.

Material:  Päronträ, Vildsvins borst

Mått: B 2,7 cm, L 8,3 cm, H 2,7 cm

Rengöring:

Ta bort hår, smuts och damm från borsten för hand och/eller genom att använda en kam. Fyll en skål med varmt vatten och tillsätt några droppar milt schampo/tvål. Doppa borsten nedåt i vattnet och snurra runt. Undvik att placera borstplattan av borsten direkt i vattnet så att den inte ligger i blöt. Skölj därefter borsten rikligt med ljummet vatten. Låt borsten sedan torka naturligt upp och ned på papper/handduk. Regelbunden rengöring av borsten bidrar till att hålla håret renare, mer glänsande och borsten kommer att hålla längre.

Lagersaldo:  7