Fri frakt vid 1500:- i Sverige / 3-5 dagars Leveranstid

HEJ OCH VÄLKOMMEN DETTA ÄR  

LITE OM OSS!

Sedan starten 2007 har en glad & flitig duo, mor & dotter

Sedan starten 2007 har en glad & flitig duo, mor & dotter som kompletterar varandra med våra utbildningar och kunskaper. Här hittar du kunskaper inom, dekoratörer, skinnskrädderi och personlig styling med stor passion och kärlek för kreativitet. Vi älskar utmaningar och att våga.Vi älskar det storslagna samtidigt som vi håller detaljerna lika kära. Därför väljer vi omsorgsfullt sortiment inför varje säsong och lägger ner stor kärlek på det dekorativa i butiken. Nyfiket letar vi trender, följer årstider och skapar förnyelse & kreativt kaos. Allt levererat med samma själ & känsla.

ett företag i rörelse

Lia In Fashion ett företag i rörelse. 

Januari 2007 kom frågan till Evelina. Jag är har alltid drömt om att äga en butik med kläder, vill du starta en med mig frågade LillemorSvaret öppnade en ny värld

- JA, blev svaret och sedan dess har det gått som tåget. Vi fick tips om en lokal i Skara som byggdes om helt efter våra önskemål. butiken var inte stor ca 50 km2. Under denna tid jobbade även Lillemor med sitt företag Limax of Sweden, design och skrädderi i nordiska skinn. Augusti 2007 slog vi upp porten för Lia In Fashion och under samma tak ligger Lillemors ateljé. Det blev en tuff start  innan vi riktigt hade etablerat oss kom finanskrisen 2008.  Vi tar oss igenom den med vår glädje och kärlek till våran butik och får tips om att vi bör flytta. 

En butikslokal på en av Skaras gågator blev ledig. Vi tar steget och flyttar, under denna tid händer det något med modet inom kläder och inredning som en våg kom shabby Chic. Denna stil var över allt varken jag eller Lillemor har en kärlek till detta men vi kände att vi måste följa trenderna så vi öppnar Lia i denna anda på Marumsgatan 6, 1 juni 2010. Butiken växte och och fick små mysiga rum stilen blev lantlig romantik med kläder och inredning. Snart kände vi att vi ville utveckla , hösten 2011 öppnar vi en Lia i Lidköping under helt annan stil här växte den moderna industrialismen fram. Det blev en tuffare butik med kläder och inredning i samma stil. Det blev en kort tid i Lidköping 1,5 år. Under denna tid har Evelina fått barn och tiden räckte inte riktigt till att sköta två butiker, vi fick helt enkelt flytta Lidköping butiken till Skara. 

Vi slår upp ett hål i väggen!

Vi slår upp ett hål i väggen och utökar med 40 km2 November 2012. Idag är butiken på 130 kvadrat med många små rum så år 2015 föddes idéen att vi ska skapa det vi egentligen hade drömt om från början. Både Lillemor och Evelina har en förkärlek  till kläder i olika stilar med antikt och inredning. Sedan dess har butiken blivit uppdelad i olika stilar och varje år har vi renoverat och fördjupat oss i känslan och stilen. Nordisk, underkläder, retro, trendigt , casual och retro skafferi

Nordiska avdelningen

Retro avdelningen

Skafferiet

Underklädes avdelningen

Trend/Casual avdelningen


Årets Handlare 2016

Vi kan stolt berätta att november 2016 vann vi priset för årets handlare i Skara. Det är hedrade att få ett pris som berättar att man gör ett bra jobb läs gärna reportage via läk på bilden

Årets kvinnliga företagare 2017

Centerpartiet i Skara utser varje år på internationella kvinnodagen årets kvinnliga företagare. Mars 2017 fick vi äran att få detta fina pris för stort engagemang till staden och för utveckling.. 


ett nytt kapitel

Första september 2017 öppnar Skaras livsstilsbutik för herrar, grabbar, killa you name it.

Knutens Herrkläder

Efter flera års funderande kom det ett ypperligt tillfälle. När den perfekta butikslokalen blev ledig. År 2017 blev de året vi startade Knutens Herrkläder en butik för herrar, killar, grabbar ... Temat är garage med en twist av det klassiska med rock och retro.

Det senaste tillskottet i familjen är vår härliga butik du just nu är i webbshopen Lia&Knutens.com varje dag förändras samhället till en digital framtid.  Vi hoppas att vi kan inspirera er här likväl som i befintliga butiker.

Här är vi!

Varmt välkomna till våra butiker, har du frågor och funderingar om saker här på webben eller i våra befintliga butiker. Tveka inte att hör av dig.

(I dagsläget är detta med webbshop väldigt nytt för oss vi hoppas att du har överseende för eventuella fel som kan uppstå) 

Med vänliga hälsningar

Lillemor & Evelina med personal